Felismerés
Andrew Forcesmith

Bevezetés a tudatalatti és az érzelmek logikai rendszerébe..

Paradox modon működik. Látszólagosan ellentétes a józan ésszel, de mégis van benne logika, rendszer és ez megérthető. Ez a paradoxon biztosítja fajunk és az egész élővilág fejlődését. Ez az ego és az érzelmek paradoxona. Ok okozati összefüggések megértése. A legfontosabb a visszajelzés Módszerek. ami/aki segít megoldani a problémádat.

Van, aki önbizalomhiánnyal küzd, szorong, magányos, motiválatlan és van, aki egyáltalán nem tudja megfogalmazni, mi a baja, csak egyszerűen BOLDOGTALAN.

Mi okozza a boldogtalanságot , a szorongást, az önbizalom hiányt, a motiválatlanságot, a depressziót és egyéb lelki fájdalmakat?

Erre a kérdésre, szinte azonnal mindenki azt válaszolja, hogy ez "mindenkinél más". Mindenkinek mások a gondjai és gondolatban azt érzi, hogy az enyém a legnehezebben megoldható.

Felismerés című könyvemben egész életem során összegyüjtött tapasztalataim, megfigyeléseim, kutatásaim és azokon alapuló felfedezéseim eredményeimet osztom meg.
Éveken át húzódó mentális problémáimból kivezető utat keresve egy rendszerre bukkantam, amelyben állítom, hogy az emberi elme, tudatalatti, ego, érzelmek és érzetek egy rendszerként működnek . Az Antarktisztól, a bantu négertől az ázsiaiakon keresztül, egészen az északi sarkig minden embert ugyan az a rendszer működteti, de ennek az átfogó rendszernek köszönhetően, mégis mindenki más . Mindenki egyedi. Azonmban ennek a rendszernek a megismerésével, hihetetlenül hatékony önismeret, és fejlődés birtokosai lehetünk. Megismerve mások és magunk egoját, elfogadhatjuk valós énünk gyengeségeit és felismerhetjük erősségeit. Így alkalmazkodhatunk és változtathatunk környezetünkön. Olyan tudatos képességek bírtokába juthatunk, amiről eddig nem is álmodtunk.
Mindenki számára érthető .

Amit tanítok, a legtöbb ember számára nem szimpatikus, de éppen ezért működik . Nem egyszerűen le kell győznöd önmagad, hanem a szövetségeseddé kell tenned.

Meg kell teremteni a tudat és az érzelmek egyensúlyát, hídat építeni a szív és a ész között, kialakítani a következetes arany középutat.

Amikor erről beszélek, a legtöbben azt válaszolják, "de hiszen ez lehetetlen" A tudás, amiről beszélek, mindenkiben ott van , csak az önérzet nem engedi azt a felszínre kerülni. A rengeteg információ közül következetesen ki kell választani azokat, amelyek működnek. Kerülni kell azokat, amelyek szimpatikusak, de ellentétesek a valósággal.
Az érzelmek, az ego a legtöbb esetben paradox módon működik.
Tehát pontosan az ellentétét csinálja annak, amit a józanész diktál?
De mit is diktál a józanész?
Egyáltalában józanész az, ami diktál?
Vagy valami más?
Mindezekre a kérdésekre, röviden válaszolni felelőtlenség lenne a részemről.
Miért?

Erre a kérdésre a válasz a Felismerés első kötete.

( A könyv egyelőre kereskedelmi forgalomban nem kapható. Csak személyes ismerőseimnek és a tanítványaimnak érhető el. A magyarázatokkal és példákkal kibővített változat első kötete 2017 november végére várható.)

Ha kérdésed van, írj az andrew.forcesmith@gmail.com címre.